Analyser & Träning

Lite roliga, nyttiga och ibland helt onödiga träningar, men vi har kul och vi gör någonting istället för ingenting! :-)

I samarbete med

Moderna Djurförsäkringar

har jag och Silver gjort flertal filmer som ligger på deras hemsida under Tips & Råd

Här är en Instruktionsfilm om Inklickning och en med Berikning

Det finns hundar som upplever att de har människor med problembeteenden och sen finns det människor som upplever att de har hundar med problembeteenden. Hur det än förehåller sig så vill jag hjälpa er att reda ut och ge er verktygen till att skapa en bättre kommunikation och kontakt.   

 

Tillit är grunden för en bra relation, detta kan bara byggas upp genom ömsesidig respekt och förtroende. Många gånger är det de små förändringarna som gör den stora skillnaden, men det kan vara svårt att se det när man lever i det!

 

Ett problem kan få olika typer av symtom, att behandla symtomen är inte lösningen! Med såkallade ”quick fix-metoder” kan symtomen försvinna för ett tag men problemet finns ju kvar. Det är som att så länge du inte får skrika när jag nyper dig så gör väl fortfarande ont?! Det är viktigt att reda ut problemen bakom symtomen det kan vara att din hund har ont någonstans, har separationsångest, har rädslor, är stressad, under- eller överstimulerad, ja det kan finnas många orsaker och det är just det jag vill hjälpa er att reda ut.

 

Analysen; Oftast träffas vi hemma hos er så jag får se er hund i sin egen miljö och jag gör en analys genom att försöka få så mycket information om hunden som möjligt och att ni får beskriva hur och vad ni upplever som problembeteende. Vid nästa träff har jag en sammanställning och förslag till träningsplan och uppföljande träffar efter behov och om man önskar privatträning.

Pris för Beteendeanalys och privatträning, se fliken Kurser